Udostępnianie licencji dla biura -jak to zrobić
Witam,
mam pytanie: czy ktoś udostępnia swoją licencję dla innego biura nieruchomości,
jeśli tak to prosiłbym o odpowiedzi na moje pytania:
-ile bierze się za to pieniędzy i przy jakim nakładzie pracy
-w jaki sposób nadzorować pracę takiego biura
-za co się odpowiada i na co zwracać największą uwagę
-jakie są istotne postanowienia umowy pomiędzy właścicielem firmy a pośrednikiem, takie aby jak najlepiej zabezpieczyć pośrednika.
Ewentualnie prosiłbym o inne spostrzeżenia dotyczące prowadzenia działalności zawodowej w takiej formie ?
mam pytanie: czy ktoś udostępnia swoją licencję dla innego biura nieruchomości,
jeśli tak to prosiłbym o odpowiedzi na moje pytania:
-ile bierze się za to pieniędzy i przy jakim nakładzie pracy
-w jaki sposób nadzorować pracę takiego biura
-za co się odpowiada i na co zwracać największą uwagę
-jakie są istotne postanowienia umowy pomiędzy właścicielem firmy a pośrednikiem, takie aby jak najlepiej zabezpieczyć pośrednika.
Ewentualnie prosiłbym o inne spostrzeżenia dotyczące prowadzenia działalności zawodowej w takiej formie ?
to może ja, żeby nie było, że tu wszyscy na ten temat milczą. Użyczanie licencji? Panowie...a jak będziecie nadzorować pracę asystentów? Odpowiada się przecież za wszystkie ich działania. Na odległość się nie da, z doskoku się nie da. Ich praca to to za co odpowiadacie, swoim majątkiem i co tu dużo mówić - uczciwością. śmiem twierdzić, ze w taki sposób powstaje legenda o niekompetentnych pośrednikach. Bo przecież, klienci "waszych" asystentów, uważają za pośredników również. A jak chcecie poprawiać błędy, wcale o nich nie wiedząc?