CHARAKTERYSTYKA TRANSAKCJI W DZIENNIKU PRAKTYK
-
majajoanna
chodzi Ci o ta ostatnia strone w dzienniku czy caly opis? Jesli ta ostatnia strona to umiesc tam:
- Przedmiot transakcji: samodzielny lokal/prawo do xxxxxx
- Rodzaj transakcji: transakcja zbycia xxxxxxx
- i tekst 'opis przeprowadzony na podstawie faktycznej/symulowanej transakcji w ktorej posrednikiem bylo biuro yyy'
mam nadzieje ze pomoglem
- Przedmiot transakcji: samodzielny lokal/prawo do xxxxxx
- Rodzaj transakcji: transakcja zbycia xxxxxxx
- i tekst 'opis przeprowadzony na podstawie faktycznej/symulowanej transakcji w ktorej posrednikiem bylo biuro yyy'
mam nadzieje ze pomoglem
Jakbyś nie została mamą, to nie zależałoby Ci, żeby przygotować wszelkie dokumenty ?amelia pisze:Własnie zostałam mamą i bardzo mi zależy, żeby właściwie przygotować wszsytkie dokumenty do złożenia.
To naprawdę woła o pomstę do nieba, praktyki po znajomości, które zupełnie nie przygotowują do zawodu, zero pojęcia o wypełnianiu dziennika ... ja mam nadzieje, że licencji nie dostaniesz.
Nie chcesz pomóc, nie pomagaj! Pojęcie o wypełnieniu mam, tyle, że mam pewne wątpliwości. Myślałam, że to forum jest własnie od tego, żeby sobie w takich przypadkach pomagać. Co w tym złego, że robię praktyki u znajomego? Wypełnianie tego dziennika, z tego co już słyszałam opiera się na zasadach i często "widzimisię" ludzi z MI, dlatego nie chcę przez jakieś głupie niedopatrzenie / błąd moje dokumenty nie zostały przyjęte.
-
Mrs. Right
Przede wszystkim proszę o podanie daty wydania dziennika praktyki zawodowej, która umieszczona na pierwszej stronie pod danymi. To jest bardzo ważne, ponieważ nie wiem czy realizowała Pani praktykę na podstawie przepisów obowiązujących przed 15 lutego 2008 czy po? Proszę również o podanie daty pierwszego wpisu?amelia pisze:Sorry, ale ja muszę jeszcze w tej kwestii dopytać ... Tam na ten opis jest, z tego co pamiętam, tylko 1 strona (nr 17), czyli na tej stronie piszę bardzo skrótowo, tak? A gdzie zamieszczam opisy 3 transakcji, które należy sporządzić?