testy pażdziernik ,wrzesień ,listopad
cd spisu treści:
cz. IX pt. 65 - 75
cz. X pt. 76 - 86
cz. XI pt. 87 - 94
cz.XII pt. 95 -100
Udostępniając te testy liczę na wzajemność, ponieważ chyba nigdzie nie jest powiedziane, że test ma zdać jedynie 20% zdających ( co innego egzamin ustny).Fajnie by było gdyby zdawalność dzięku owocnej współpracy na tym forum znacznie się zwiększyła.
Pozdrawiam Opka
cz. IX pt. 65 - 75
cz. X pt. 76 - 86
cz. XI pt. 87 - 94
cz.XII pt. 95 -100
Udostępniając te testy liczę na wzajemność, ponieważ chyba nigdzie nie jest powiedziane, że test ma zdać jedynie 20% zdających ( co innego egzamin ustny).Fajnie by było gdyby zdawalność dzięku owocnej współpracy na tym forum znacznie się zwiększyła.
Pozdrawiam Opka
-
karolina899
Pani Karolino te odpowiedzi którę udostępniła nam OPKA są odpowiedziami z tzw.Klucza. Natomiast te odpowiedzi, które były na tym forum wcześniej to tylko wspólna praca osób z forum i propozycję dobrych odpowiedzi. Więc te od OPKI to priorytet pod warunkiem że pochodzą z "wiarygodnego" żródła w co niewątpię
A tak nawiasem mówiąc ,dzięki OPKA że podzieliłaś się z nami tymi testami.
A tak nawiasem mówiąc ,dzięki OPKA że podzieliłaś się z nami tymi testami.
-
karolina899
Pani Klaro. Jak napisałam, mam wątpliwości co do moich odpowiedzi, dlatego też prosiłam o opinie, za które bardzo Pani dziękuję. Jak wszystkim wiadomo "Kluczy" do rozwiązywania ww testów może być kilka 
Moje źródło też wydawało mi się wiarygodne - testy dostalam na repetytorium przedegzaminacyjnym. Na temat "wspólnej pracy osób z forum" nic mi nie wiadomo
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia
Moje źródło też wydawało mi się wiarygodne - testy dostalam na repetytorium przedegzaminacyjnym. Na temat "wspólnej pracy osób z forum" nic mi nie wiadomo
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia
żródło jest wiarygodne, natomiast głową za nie nie ręczę, sama miałam wątpliwości co do odpowiedzi na pytania:9,14,34,oraz jak już wspomniałam 74, nie ponoszę odpowiedzialności za prawidłowość zaznaczonych odpowiedzi, takie otrzymałam i takimi się dzielę. Natomiast jak do zaznaczonych odpowiedzi ustosunkuje się komisja to możemy się dowiedzieć po egzaminie przeglądając wyniki naszych testów ( w przypadku gdy nie zaliczymy testu ). Czego nikomu nie życzę. Tak więc każdy może mieć wątpliwości.
-
Agniecha82