Zarządzanie nieruchomościami, sprawy dotyczące zarzadców nieruchomości i kandydatów na zarządców. Forum dostępne tylko dla użytkowników zarejestrowanych.
dlaczego na forum malarskie? Wspólnota życzy sobie oferty konkurencyjne różnych firm, które podejmą sie pomalowania w ich nieruchomości balkonów. Jestem świeżo upieczonym Zarządcą i nie mam jeszcze sprawdzonych namiarów do tego rodzaju firm. A wiem, że w pracy Zarządcy jest to niezbędne..A jeśli istnieje forum malarskie to poproszę o namiar:)
Niestety nie wiem czy takowe forum istnieje, ani nie znam jakichś konkretnych firm malarskich, które mogę polecić. Myślę, że słuszne będzie też podanie przez Panią miasta w którym znajduje się budynek mający ulec odmalowaniu. Być może ktoś poleci kogoś dobrego. Pozdrawiam
Można zawsze wysłać zapytanie do firm malarski, zapytanie ofertowe za ile to zrobią, jakiej jakości materiałów użyją itd. wtedy masz możliwość porównania i możesz takie oferty przedstawić wspólnocie i niech zarzad np zdecyduje jaką firmę wybierze. Warto sprawdzić cenę i jakośc materiałów, czasami warto wydać trochę więcej a mieć pewnośc ze będzie służyło dłuzej