Wymiana doświadczeń, wzory dokumentów, sposoby prowadzenia biura nieruchomości, informacje bieżące, archiwizacja dokumentów, licencje, opisy programów do obsługi biur nieruchomości. Forum dostępne tylko dla użytkowników zarejestrowanych.
Witam
Jestem aktualnie na studiach podyplomowych - posrednictwo w obrocie nieruchomosci na UW i od lutego zaczynam 2 semestr.
2 stycznia rozpoczalem staz w biurze nieruchomosci - czy istnieje jakas mozliwosc by ten staz byl wliczony jako praktyka zawodowa wymagana do egzaminu.
Czas trwania stazu to 9 miesiecy , skoncze go ok. 2 miesiecy po zakonczeniu stych studiow.
Prosze o wszelkie sugestie
Witam serdecznie,
z tego co wiem to niestety staż przed studiami bądź kursem nie liczy się;/// sama kończyłam takowe studia pracując w biurze i nic mi to nie pomogło....po skończeniu studiów musiałam uczestniczyć w 6 miesięcznych warsztatach zawodowych...pozdrawiam
żeby rozpocząć praktyki musisz mieć dziennik praktyk, a pośrednik który udziela Ci praktyki musi mieć do tego uprawnienia. Dlatego niestety nie ma możliwości zaliczania takiego stażu jako praktyki.