Testy egzaminacyjne, symulacja transakcji, wzory dokumentów, porady i opinie - jak zostać pośrednikiem w obrocie nieruchomościami. Pytania i odpowiedzi do egzaminów części pisemnej i ustnej. Forum dostępne tylko dla użytkowników zarejestrowanych.
Witam,
czy ktoś się nie orientuje, kiedy można odebrać świadectwo o uzyskaniu licencji pośrednika (czy przychodzi zawiadomienie z Ministerstwa)?
Kiedy można się spodziewać wpisu do rejestru - na stronie internetowej Ministerstwa. Egzamin zdąłem 14 czerwca 2007 i do tej pory nic się nie dzieje. Czyżby Ministerstwo miało już wakacje?
Pozdrawiam
Witam. Ja również zdałam egzamin 14.06.07 r. Dzwoniłam do ministerstwa i wpis do rejestru powinien się ukazać w przeciągu miesiąca od zdanego egzaminu. Troszkę to już trwa, ale chyba nie jesteśmy w stanie nic zrobić. Trzba czekać. Sama jednak jestem ciekawa czy przychodzi jakies zawiadomienie z Ministerstwa o tym, że można już odebrać świadectwo.Pozdrawiam
Zawiadomienie nie przychodzi . Najlepiej jest dzwonić i pytać się .
Rejestr też nie jest do końca miarodajny- opóźnienie wpisu w rejestrze na stronie internetowej może być nawet przez kolejny miesiąc.
Ja dzwoniłem w poniedziałek i mnie poinformowali że jeszcze nie ma i trzeba czekać. Spróbuję jeszcze jutro przedzwonić jak coś będę wiedział albo wy będziecie to dajcie znać. Już się nie mogę doczekać
Witam. Tak, to prawda. Licencje są do odbioru Ale mam ładny numer 7174 super. Jadę do Warszawy w poniedziałek. Jak odbiore licencję to dopiero uwierze, że ją mam
Pozdrawiam
A ja mam 7105 aj tak blisko było pełnej fajnej liczby ale ten nr też mi się podoba
Ja chyba pojadę w przyszłym tygodniu w piatek i zostanę odrazu sobie na jakąś imprezkę w Wa-wie no w końcu jest co oblewać hi hi Pozdrawiam wszystkich