[quote:d29880dba9="EwaAnna;6955"]Jeszcze odpowiem.
Ja zmieniłam? Dziwne, to nie ja zadałam pytanie o egzaminy. Może raczej Ty czytaj dokładnie. Moja wypowiedź zapalnikiem? Dla kogo? Chyba tylko dla Ciebie z tego co czytam i właściwie to dziwię się dlaczego. Co ja takiego złego napisałam - że nadal obowiązują stare przepisy. że jesli zaczynałaś studia i praktyki przed wejściem ustawy to komisja może (MOżE!, bo zalezy to od interpretacji przepisów i jak do tego podejdzie komisja dla pośredników w tym tygodniu ida radzić do MB), to może będziesz musiała zdawać egzamin. Ty się zaraz najeżyłaś i naskoczyłaś. Ustawa jeszcze nie jest podpisana przez Prezydenta, masz pewność że podpisze? A jak nie? Raz już tak było z UOGN.
Zapewne wyjdzie jakieś rozporządzenie MB w związku ze zmianami, więc o co te nerwy i obrażanie? Po co właśnie Ty panikujesz, naprawdę uważasz że egzamin to taki wielki problem? Ja go zdałam, więc chyba nie jest problemem dla kogoś kto się nauczy oczywiście.[/quote:d29880dba9]
Może i egzamin nie jest problemem, ale jesli pracujesz od rana do poznego wieczora i masz na glowie jeszcze problem z praktykami na RzM, to takie sprawy moga irytować

Jestem na maxa wkurzona, bo w 205 r. konczylam studia z wyceny i teraz boje sie skladac na praktyki płatne, bo kasa podpisywac oswiadczenie, ze robie to na wlasne ryzyko, a znow sie zmienily minima

To jest jakies chore